top of page
fundamenti-05.png

MENT Ljubljana je platforma za odkrivanje novih zvokov in povezovanje z glasbeno sceno, namenjena glasbenim navdušencem, strokovnjakom v glasbeni industriji in vsem, ki se zanimajo za nove talente in trende. 

 

MENT Ljubljana je predstavitveni festival in konferenca, kjer se vsakoletno srečujejo glasbeniki, različni strokovnjaki in ljubitelji glasbe z vsega sveta. Osrednje poslanstvo festivala je predstavljanje novih talentov, spodbujanje ustvarjalnosti in omogočanje priložnosti za mreženje v glasbeni industriji.

Koncerti:

Na MENTu večinoma nastopajo nadobudni glasbeniki in zasedbe različnih žanrov. Pripravite se na eklektično mešanico elektronskih, eksperimentalnih, rock, hip-hop in drugih zvokov.

Urnik / Nastopajoči / Lokacije / MENT 2024 plejlista

Mreženje in sodelovanje:

MENT ponuja številne priložnosti za mreženje in sodelovanje, kot so hitro mreženje, MENTorstvo in sprejemi. Izmenjujte vtise z drugimi glasbenimi navdušenci, povežite se s strokovnjaki iz glasbenega posla in vzpostavite nove stike. Uporabite spletno delegatsko bazo za odkrivanje letošnjih delegatov in stopite v stik z njimi. 

 

Urnik / Program / Govorci / Sprejemi / Hitro mreženje / MENTorstvo / Lokacije

Konferenčni program:

 Poleg koncertov MENT ponuja tudi bogat konferenčni program, kjer strokovnjaki iz glasbenga posla, ustvarjalci in drugi profesionalci na okroglih mizah, delavnicah in v intervjujih delijo svoja spoznanja ter izkušnje. Konferenca je odlična priložnost za pridobivanje znanja, izmenjavo idej in raziskovanje najnovejših trendov v glasbeni industriji. 

Specialke:

MENT specialke vključujejo sodelovanja z različnimi partnerji, od posebej kuriranih odrov do razstave glasbenih plakatov in delavnice izdelave modularnih sintov.


appointMENT (razstava plakatov) 

Dirty Skunks oder 

Hali Gali oder 

Liveurope oder 

Modul@rnice (delavnica izdelave modularnih sintov) 

Moonlee oder 

Val202 oder 

Raziščite in odkrijte:

Pred obiskom festivala se seznanite s programom in urnikom. Vzemite si čas za odkrivanje letošnjih imen, poslušajte njihovo glasbo in izberite favorite, ki morate slišati v živo. Druga opcija: Prepustite se toku!

Ustvarite si osebni urnik:

Ko ste določili favorite, si lahko sestavite osebni urnik, da boste čas na festivalu kar najbolje izkoristili. Prednostno določite izvajalce, ki vas najbolj navdušujejo, obenem pa pustite nekaj prostora za spontana odkritja.

Uporabite mobilno aplikacijo MENT Ljubljana 2024, ki jo je izdelalo podjetje TimeSquare, in si sestavite urnik.

Če želite ostati informirani, se pridružite se našemu novičniku ali nam sledite na Instagramu in Facebooku.

Uživajte!

bottom of page