top of page
naslov-02.png

Kdaj in kje se odvija MENT?

Deseti MENT se bo zgodil med 21. in 24. februarjem 2024. Prvi dan se tradicionalno začne popoldne v Kinu Šiška. V četrtek in petek se konferenca odvija od jutra do večera v Kinu Šiška in M hotelu, koncertni program pa se začne zvečer v Šiški in nadaljuje na večih lokacijah po mestu. V soboto vas vabimo na zaključni rejv CE/MENT v Kinu Šiška.
 


Kako nastopim na MENTU?

Prijave za MENT 2024 so zaprte. Predvidoma aprila 2024 odpremo prijave za MENT 2025.
 


Katero vstopnico naj kupim?

 

Če bi radi obiskali konferenco in festival, kupite eno od PRO vstopnic, če vas zanimajo le koncerti, pa festivalsko ali dnevno vstopnico.
 

Kje naj spim?


V Ljubljani je precej prenočišč, a odlašanje z rezervacijo odsvetujemo. Ob rezervaciji je dobro vedeti, da se del programa odvija v Kinu Šiška (3 km iz centra) – to velja za otvoritev v sredo zvečer, konferenco v četrtek in petek ter tudi nekaj koncertov. Ostala prizorišča se nahajajo v centru mesta.

Kje naj jem?

 

Gostilna Pri Vodniku je gostilna stare šole. 5 minut hoje od Šiške. Za tiste, ki bi radi okusili tradicionalno slovensko hrano!     

www.privodniku.si

 

Dvojna restavracija Maharaja / Himalaja je bomba azijske kulinarike 5 minut hoje od Kina. Maharaja streže indijsko, Himalaja pa nepalsko hrano. V eni se sedi na stolih, v drugi na tleh.   

www.maharaja.si

 

Največ restavracij najdete v centru mesta. Ta je od Kina Šiška oddaljen manj kot 3 km, od Metelkove pa le dober kilometer.

1

.

bottom of page