top of page

MENT

nasveti in
pogosta vprašanja

Kdaj in kje se odvija MENT?

Deveti MENT se bo zgodil med 29. in 31. marcem 2023. Prvi dan se tradicionalno začne popoldne v Kinu Šiška. V četrtek in petek se konferenca odvija od jutra do večera v Kinu Šiška in M hotelu, koncertni program pa se začne zvečer v Šiški in nadaljuje na večih lokacijah po mestu.
 


Kako nastopim na MENTU?

Prijave za MENT 2023 so zaprte. Junija 2023 odpremo prijave za MENT 2024.

 


Katero vstopnico naj kupim?

 

Če bi radi obiskali konferenco in festival, kupite PRO vstopnico, če vas zanimajo le koncerti, pa festivalsko ali dnevno vstopnico.


 

Kje naj spim?


V Ljubljani je precej prenočišč, a odlašanje z rezervacijo odsvetujemo. Ob rezervaciji je dobro vedeti, da se del programa odvija v Kinu Šiška (3 km iz centra) – to velja za otvoritev v sredo zvečer, konferenco v četrtek in petek ter tudi nekaj koncertov. Ostala prizorišča se nahajajo v centru mesta.
 

 

Kje naj jem?

 

Popoln nadzor nad Kinom Šiška vam omogočajo velika okna restavracije Mexico Mediterra Place, ki se nahaja v prvem nadstropju stavbe nasproti Kina. Na meniju poleg mehiške kulinarike najdete tudi solate in pice. Priporočamo dnevni meni.       

www.mehiskarestavracija.si

 

Gostilna Pri Vodniku je gostilna stare šole. 5 minut hoje od Šiške. Za tiste, ki bi radi okusili tradicionalno slovensko hrano!     

www.privodniku.si

 

Dvojna restavracija Maharaja / Himalaja je bomba azijske kulinarike 5 minut hoje od Kina. Maharaja streže indijsko, Himalaja pa nepalsko hrano. V eni se sedi na stolih, v drugi na tleh.   

www.maharaja.si

 

Največ restavracij najdete v centru mesta. Ta je od Kina Šiška oddaljen manj kot 3 km, od Metelkove pa le dober kilometer.

bottom of page