top of page


Razkrivamo celoten konferenčni program in vse govorce_ke MENTove desetke! Ob MENTovi desetki bo konferenčni program gostil preko preko 120 konferenčnih govorcev in govork, 33 konferenčnih panelov (intervjuji, okrogle mize, predstavitve in delavnice), 7 MENTorstev in 6 hitrih mreženj. Konferenčni urnik


V sklopu konferenčnega programa izpostavljamo intervjuje s Keithom Millerjem, ustanoviteljem londonskega festivala Wide Awake in kolektiva Bad Vibrations; Shawnom Reynaldom, enim vplivnejših piscev o sodobni elektronski glasbi in avtorjem odmevnega novičnika First Floor; Lauren Sohikian, vodjo butične PR agencije Modern Matters; Ivanom Novakom, alias Ivom Saligerjem, enim od glavnih ustvarjalcev kultne zasedbe Laibach; ter Nikolino Finsko, veteranko na področju industrije videoiger.

Podrobneje se bomo posvetili tudi nemškemu festivalu in kulturnem fenomenu Fusion Festival, srbski platformi in festivalu Hali Gali, domači založbi Moonlee Records, ki letos praznuje svojo 20-letnico, ter metalskemu kolektivu Dirty Skunks, ki bodo na MENTu gostovali s posebej kuriranimi Hali Gali, Moonlee in Dirty Skunks odri. 


Novost MENTove desetke je CE/MENT, nov segment, ki je osredotočen na elektronsko glasbo in klubsko sceno. V petek, 23. februarja, bo del konferenčnega programa posvečen izključno aktualnemu dogajanju v svetu elektronike.

Druga konferenčna novost je serija enournih MENTorskih srečanj, kjer boste lahko v manjših skupinah strokovnjake iz različnih področji glasbenega posla vprašali vse, kar vas zanima o določeni temi (glasbeni menedžment, booking agenti, glasbena promocija, predstavitveni festivali, streaming & digital, evropsko financiranje). Za udeležbo na MENTorstvih so že odprte PRIJAVE


MENTova stalnica so tudi hitra mreženja z glasbenimi profesionalci iz Srbije, Hrvaške, Avstrije, Nemčije, Češke in italijanske regije Emilija - Romanja. Za udeležbo so obvezne PRIJAVE, ki so že odprte. 

VSTOPNICE so v predprodaji na voljo do 20. februarja.


bottom of page