Video letošnjega MENTa, datum in vstopnice za MENT 2020!

Video letošnjega MENTa, datum in vstopnice za MENT 2020!

Iiiiiin video MENTa 2019! ?

 

 

Hvala vsem nastopajočim, sodelujočim, podpornikom, partnerjem, prizoriščem in vam!

 

Se vidimo v 2020: 5-7 FEB
MENT Ljubljana_____FESTIVAL 2020

Vstopnice so že v prodaji (za hitre ptiče do petka!).

 

75 glasbenih nastopov razburljive nove muzike iz vse Evrope je letos v treh dneh obiskalo več kot 5000 poslušalcev in 583 glasbenih profesionalcev iz 37 držav. Glede na odzive so jih prepričali dobro kuriran program, glasbena raznovrstnost, kakovost izvajalcev in posebno vzdušje.

 

 

O MENTu 2019 so povedali:

 

“Tako kot sama država je tudi MENT poseben – zares je festival s pravo srčnostjo in zvedavim umom.”

Vic Galloway, CLASH

 

“Ena od izjemnih stvari na MENTu so nepričakovana presenečenja, ki jih nudi. To je res festival najnovejšega, ki se ne vrti okoli tekočega traku upajočih na pogodbo z založbo – vsako prizorišče je presenečenje in vsak oder razodetje.”

John Robb, LOUDER THAN WAR

 

“Za ta festival bi naredil tako rekoč karkoli.”

Richard James Foster, LOUDER THAN WAR

 

“Na MENTu 2019 smo se naučili, da bolj ali manj karkoli gre, kar ni nekaj samoumevnega, še posebej v dobi, ki ji vladajo z algoritmi generirani seznami skladb. Naj živi!”

Dom Gourlay, GIGWISE

 

“Eklektičen in raznolik kot vedno, nabor predstavljenih žanrov sega od naglitchanega techna do hardcore punka, prek ‘gejša popa’ in avantgardne jazz harmonike; le redki bendi razočarajo.”

Derek Robertson, DROWNED IN SOUND

 

“Peta edicija festivala je akumulirala množico mednarodnih obiskovalcev, izjemen nabor bendov, ki jim je vredno prisluhniti in z vključevanjem zavidljive količine prostorov, na katere v Ljubljani včasih kar malo pozabimo, dala vtis, da živimo v večjem mestu, kot v resnici je.”

Urška Preis, Jernej Trebežnik, RADIO ŠTUDENT

 

“Ni potrebno, da obiskuješ festivale od sedmega stoletja, da bi prepoznal, da je MENT nekaj posebnega. To opazimo tako mi kot nastopajoči. Naj živi MENT! Se vidimo naslednje leto.”

Jelena Vojinović, TERAPIJA.NET

 

“Po petih letih lahko mirno trdim, da gre za netipični showcase festival z dobro kuriranim programom, raznovrstno glasbo, brezhibno organizacijo, rastočo in raznoliko publiko. Festival ima svoj moment ne le v Ljubljani, temveč tudi v mednarodnem okolju in njegove dejavnosti, razprostrte čez celo leto, počasi vnašajo določene novosti in pristope na našo sceno.”

Luka Zagoričnik, ODZVEN

e-remove

MENT Playlist


Deezer
A1 Xplore Music

Youtube