MENT take over poster for Liverpool Sound City

MENT x Sound City Sessions

Liverpool Sound City z MENTom predstavlja 4 slovenske izvajalce.

V torek, 17. novembra ob 20:00 bo festival Liverpool Sound City predstavil 4 slovenske izvajalce.
Ti so balans, .Čunfa, Pantaloons in Warrego Valles. Vsi 4 nastopajoči so INES#talenti 2020 in so sešne pripravili posebej za to priložnost.

– FACEBOOK DOGODEK

KAKO SI OGLEDAM PRENOS?

Sešni bodo na ogled 17. novembra ob 20:00 prek platforme Guesthouse, ki jo je letos predstavil Sound City: https://guesthouselive.co.uk

Po hitrem vpisu vsak obiskovalec platforme avtomatično dobi 60 dnevni brezplačni račun. Med prenosom bodo možne tudi donacije, ki grejo direktno izvajalcem, na prodaj pa bodo tudi majice.


___O NASTOPAJOČIH:

BALANS
Bunkerpop tandem je v unikatnem minimalističnem art-punku že našel svoje ravnotežje, tokrat pa ga ponovno preizkuša na valovih nove, studijsko posnete plošče “sam pravm”. Ta je na založbi Kapa izšla v sredo in verjetno je fer, če rečemo, da gre za bendov najboljši izdelek do zdaj.


.ČUNFA

Mladi producent je septembra pri založbi rx:tx izdal mini album. “Missing The Point” je demonstracija raznovrstnega sveta beatov. Na albumu se občuti čunfina zvedavost – ukvarja se z različnimi pristopi in stili. Od introspektivnih gruvov do klubskih nažigancij.


PANTALOONS
Ta brass’n’beat trio je ravno sredi snemanja prvenca, ki ga bomo lahko slišali naslednje leto.
Njihov zvok se napaja tako pri trubačih iz Guče kot aktualni londonski jazz sceni – v njihovi igrivi godbi se prepletajo vplivi jazza, funka, breakbeata, dubstepa in še česa.


WARREGO VALLES

Ta drzni elektronski dvojec Nine in Nine je marca izdal single “DAY 7” – na temo sedmega dneva karantene v Sloveniji.
7 mesecev pozneje bi lahko njun sešn poimenovali kar “MONTH 7” – o čem govorimo, preverite sami. 

 

O FESTIVALU LIVERPOOL SOUND CITY

Sound City je vsakoletni glasbeni festival in konferenca v Liverpoolu. Od leta 2008 dogodek konstantno predstavlja nove talente. Na začetku kariere so predstavili tudi danes mednarodno prepoznavne izvajalce kot so Ed Sheeran, Florence and the Machine, Stormzy, Jungle, Alt-J, Paloma Faith, The 1975, Christine & The Queens in Years & Years.
https://www.soundcity.uk.com/

 

Podpirajo Liverpool Sound City, MENT, Kino Šiška, INES. 

e-remove

MENT Playlist


Deezer
A1 Xplore Music

Youtube