Spoznajte INES!

MENT je eden od osmih evropskih showcase festivalov, ki poleg gigmit sestavljajo mrežo Innovation Network of European Showcases, preprosto znano kot INES.

 

INES#festivali so 🙌 Monkey Week (SP), Waves Vienna (AT), Spring Break (PL), Sonic Visions (LX), LIVE AT HEART (SE), Liverpool Sound City (UK), Westway Lab Festival (PT) & MENT Ljubljana (SI).

 

Za kaj gre? 😮

 

👉 INES#talents

 

Skozi ta program bodo mladi talenti lahko deležni enake evropske izpostavljenosti in priložnosti, da z nastopanjem na showcase festivalih po Evropi zgradijo svojo mednarodno kariero. Partnerji INES nominirajo okoli deset obetajočih mladih talentov iz svoje države za kroženje po sodelujočih evropskih festivalih.

 

Slovenski INES#talents za leto 2018 so:

 

Darla SmokingBowrainIt’s everyone elseKukushaiNeomiNesesari KakaluluMatterKoala VoiceHaiku Garden in FUTURSKI

https://www.ines-festivals.eu/talents

 

YOUTUBE playlist / SPOTIFY playlist

 

👉 ​INES#pro

 

Program financiranja, ki profesionalce podpira pri obiskovanju vseh tistih odličnih evropskih showcase festivalov tam zunaj, da odkrivajo bende, ustvarjajo mreže poznanstev, se izobražujejo in oblikujejo močne sinergije. Udeležite se INES showcase festivalov in konferenc brezplačno ter prejmite finančno podporo za potne in nastanitvene stroške (število vabil je omejeno).

 

Rok za prijavo za ​MENT ​Ljubljana ​2018 je 15. december 2017. 

https://www.ines-festivals.eu/inespro-ment2018

 

👉 INES#conference

 

Izobrazba je temelj uspešne industrije. INES želi s snemanjem okroglih miz, delavnic, predstavitev in razprav, ki se v živo odvijajo na konferencah INES showcase festivalov, ter vodenjem odprtokodnega arhiva posnetkov za izobraževanje o glasbenem poslu narediti znanje bolj trajnostno in dostopno vsem v glasbenem poslu.

 

Prvi posnetki bodo objavljeni spomladi 2018.

https://www.ines-festivals.eu/conference

 

Zdaj veste!