Slovenska delegacija in zasedba Koala Voice na slovaški predstavitveni festival Sharpe

V Bratislavi bo 26. in 27. aprila drugič potekal slovaški predstavitveni festival Sharpe. Na dogodku v bivši tovarni Nová Cvernovka se bo v dveh dneh predstavilo 36 nastopajočih iz dvanajstih držav. Med nastopajočimi je polovica Slovakov in tudi slovenski kvartet Koala Voice (INES#talent), ki je v zadnjih letih obredel nemalo evropskih festivalov in klubov, februarja pa je izdal svoj tretji album “Woo Horsie”.

 


Na Sharpe se odpravlja tudi slovenska odprava glasbenih akterjev – predstavniki zasedb Container Doxa, Futurski, Wckd Nation, Lynch in Spotless Minds, založbe Moonlee, Kina Šiška, kluba Channel Zero in radiev Prvi ter Študent.

Na konferenci poleg predstavnikov največjega slovaškega festivala Pohoda, makedonske agencije Password Production, koncertnih agencij ATC Live in Radicalis, švicarskega festivala One of a Million in glasbenih medijev Drowned in Sound, The Quietus, IQ Magazine ter Louder Than War gostujejo kar trije Slovenci. Oskar Štrajn zastopa nizozemski predstavitveni festival ESNS, Maša Pavoković, menedžerka Magnifica in Koala Voice, agencijo MashupMash, Andraž Kajzer, umetniški direktor MENTa, pa MENT.

 

 

Slovensko odpravo pod svežo znamko Music Slovenia organizirajo MENT Ljubljana (Kino Šiška) in SIGIC. Več o programu Sharpa najdete na spletni strani in v Facebook dogodku.


V organizaciji: MUSIC SLOVENIA x SIGIC x MENT x KINO ŠIŠKA