MENT 2020 #afterstory

ODPRTE PRIJAVE ZA MENT 2021

MENT vabi bende in solo izvajalce na svojo sedmo edicijo

 

PRIJAVA JE BREZPLAČNA IN DO 14. AVGUSTA 2020 MOŽNA PREK GIGMITA:

PRIJAVITE SE

 

V primeru kakršnihkoli težav s prijavo se lahko obrnete direktno na gigmit (desni okenček spodaj) ali pa pišete nam


MENT Ljubljana za nastop na svoji sedmi ediciji (3.–5. 2. 2021) vabi evropske bende, solo izvajalce in live acte s koncertnimi izkušnjami ter javno dostopnimi avdio in video materiali.

 

MENT je večkrat nagrajeni tridnevni festival glasbenih odkritij iz cele Evrope in širše. Na zadnji ediciji je v treh dneh na različnih prizoriščih nastopilo 80 izvajalcev iz 26 držav. Mednarodna konferenca se osredotoča na glasbeno industrijo in kreativnost. Šesto edicijo je obiskalo skoraj 6000 obiskovalcev in več kot 650 glasbenih profesionalcev iz cele Evrope ter širše.
Več o dogodku: https://www.ment.si/sl/about


Če zaradi trenutne situacije v svetu MENT ne bo izvedljiv na napovedani datum oziroma se bo zgodil v drugačnem formatu kot predvideno, bodo vse prijave upoštevane za poznejši datum ali drugačen format. Vsi prijavitelji bodo obveščeni o rezultatih. 

 

 “MENT je preprosto izreden.”
– FULL MOON MAGAZINE


“Festivali pogosto zavzeto trobijo nabor zeitgeistovskih referenc. A ljubljanski MENT organizira kopica slovenskih glasbofilov, ki ob žetju največje možne količine zabave in prijateljstva ne pretiravajo s teoretiziranjem. Tu smo, da uživamo v ‘sodobni glasbi, ki se odvija v realnem času’.”
– Richard Foster, THE QUIETUS

 

“Njegovo nepretenciozno, prijateljsko in povezano vzdušje ustvarja resničen občutek sodelovanja ter predstavlja izziv angloameriškemu kulturnemu izolacionizmu in nekaj več kot politično nastopaštvo. MENT je ‘evropski projekt’ v pravem pomenu – brez meja, svoboden in neskončno inovativen. V tem primeru res gre za glasbo, a ideali za njo pomenijo toliko več.”
– James Thornhill, UNDER THE RADAR


“Festival MENT ima sloves enega najpomembnejših evropskih showcaseov – neobremenjen s pompom, a s precej večjo verjetnostjo, da bo zadel v polno s predstavitvijo čudnih, najbolj vznemirljivih izvajalcev.”
Fergal Kinney, LOUD AND QUIET MAGAZINE

 

e-remove

MENT Playlist


Deezer
A1 Xplore Music

Youtube