apply to ment

ODPRTE PRIJAVE ZA MENT 2022

MENT vabi bende in solo izvajalce na svojo osmo edicijo.

▶PRIJAVI SE

PRIJAVA JE BREZPLAČNA. ROK ZA PRIJAVO JE 1. DECEMBER 2021

 

MENT Ljubljana za nastop na svoji osmi ediciji (8.–10. 6. 2022) vabi evropske bende, solo izvajalce in live acte s koncertnimi izkušnjami ter javno dostopnimi avdio in video materiali.

“Festival MENT ima sloves enega najpomembnejših evropskih showcaseov – neobremenjen s pompom, a s precej večjo verjetnostjo, da bo zadel v polno s predstavitvijo čudnih, najbolj vznemirljivih izvajalcev.”
Fergal Kinney, LOUD AND QUIET MAGAZINE

MENT je večkrat nagrajeni festival glasbenih odkritij iz cele Evrope in širše. Na zadnji predkoronski ediciji (februar 2020) je v treh dneh na različnih prizoriščih nastopilo 80 izvajalcev iz 26 držav. Mednarodna konferenca se osredotoča na glasbeno industrijo in kreativnost. V letu 2021 se je MENT preselil v junij in v koronskih časih izvedel 9 zaporednih koncertnih večerov z mednarodnim programom. V letu 2022 se festival vrača v tridnevni format z mednarodno konferenco.

“MENT je preprosto izreden.”
FULL MOON MAGAZINE


Če zaradi trenutne situacije v svetu MENT ne bo izvedljiv na napovedani datum oziroma se bo zgodil v drugačnem formatu kot predvideno, bodo vse prijave upoštevane za poznejši datum ali drugačen format. 

Več o dogodku.
MENT na Facebooku, Instagramu, Twitterju.

Vprašanja: MANAGE (at) MENT (dot) SI

 

NE SPREGLEJTE MENT SESSIONOV!

e-remove