top of page

S pobudo New Faces 2023* regionalna glasbena scena izbira deset najbolj pronicljivih mladih glasbenih profesionalcev. Prijave in nominacije so odprte do 1. marca.

Regionalni festivali in konference – MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvaška) in PIN Music Conference (Severna Makedonija) – so združili moči, da izberejo deset nadarjenih mladih profesionalcev iz regije nekdanje Jugoslavije. Razpis je priložnost za mlade, ki so stari do vključno 30 let in so aktivno vključeni v lokalno in/ali regionalno glasbeno sceno, da nadgradijo svoja znanja in poznanstva ter pridobijo dragocene izkušnje na področju glasbenih festivalov in konferenc.

KOGA IŠČEMO?

Iščejo se glasbeni profesionalci, ki se že ukvarjajo z različnimi aspekti glasbene industrije: od organizatorjev dogodkov, booking agentov in managerjev do založnikov, glasbenih novinarjev, producentov in drugih; so aktivni, inovativni in kreativni na svojem področju in motivirani, da nadgradijo svoje znanje in spretnosti. POZOR: Pobuda ni namenjena glasbenikom! VSAK LAHKO PREDLAGA!

V začetni fazi, ki se zaključuje 1. marca ob polnoči, pobudniki izbora New Faces 2023 zbirajo prijave in predloge širše javnosti. Posamezniki lahko prijavijo tretje osebe, tako da izpolnijo prijavnico na navedeni povezavi. Prijavitelji morajo biti v letu 2023 stari največ 30 let.

KAJ ČAKA IZBRANO DESETERICO?

Mednarodni predstavniki festivalov bodo po prejetih prijavah izbrali najboljših deset. Deseterica bo prejela zagotovljen PRO pass (vstop na vse koncerte v okviru festivala + vstop na konferenco + dostop do spletne baze delegatov) za najmanj štiri partnerske konference na Balkanu, pokrite stroške bivanja v tuji državi ter medijsko izpostavljenost.

*Nove face 2023


bottom of page