NAPOVED PROGRAMA INES#TALENT 2020

NAPOVED PROGRAMA INES#TALENT 2020

Več kot 130 vzhajajočih ustvarjalcev iz 18 držav, ki bodo v letu 2020 nastopili na številnih mednarodnih festivalih po Evropi.

Po tem, ko smo bili v letu 2019 priča največjemu številu mednarodnih prijav obetavnih glasbenih ustvarjalcev doslej, pri Mreži inovativnih evropskih showcase festivalov (INES) zdaj najavljamo novo edicijo programa INES#TALENT za leto 2020.

 

NAPOVED PROGRAMA INES#TALENT 2020

Iniciativa, ki jo je zagnala spletna booking platforma gigmit skupaj z 8 evropskimi showcase festivali in jo sofinancira Evropska unija, vključuje 133 glasbenih imen, ki jih je skrbno izbralo 19 sodelujočih festivalov iz 18 evropskih držav. Izbranci bodo v letu 2020 imeli priložnost razviti svoje mednarodne kariere z nastopi na številnih glasbenih in showcase festivalih.

 

Po rekordnem številu prijav med julijem in avgustom je vsak INES#festival izbral do 15 obetavnih, za izvoz primernih ustvarjalcev iz domačih scen in jih s tem vključil v INES Talent Pool

 

Z vključitvijo v ta izbor so glasbeniki dobili priložnost, da nastopijo na različnih showcase festivalih po Evropi in svojo glasbo predstavijo glasbenim profesionalcem, organizatorjem dogodkov in promotorjem. 

 

Showcase festivali so pomembni dogodki za domačo glasbeno industrijo, saj nudijo platformo za odkrivanje ustvarjalcev, poslovno mreženje in izobraževanje. Koncertno dogajanje združujejo s konferenčnim programom in sejmišči. 

 

Za celoten seznam sodelujočih showcase festivalov in držav glejte spodaj ali obiščite ines-festivals.eu/.

Za več informacij o 133 nominirancih obiščite ines-festivals.eu/talents/.

 

 

 

e-remove

MENT Playlist


Deezer
A1 Xplore Music

Youtube